Do You organize events and would you like to post them on MoveToSlovenia.eu for free?  Contact us

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Žetev sivke 2021 (Vedrijan, Goriška brda) / Lavender harvest

July 10 @ 9:00 am - 7:00 pm

Žetev sivke je objem poletja!

Vljudno Vas vabimo, da se nam pridružite na žetvi sivke, ki bo potekala ob čudovitem razgledu 10. 7. 2021 v Vedrijanu v Goriških Brdih.

Na žetvi sivke boste lahko prisostvovali pri žetvi sivke s srpom, udeležili tekmovanja v hitrostni žetvi, ogledali destilacijo eteričnega olja sivke in sodelovali na delavnicah. Brez skrbi, tudi za otroke bo poskrbljeno!

Odprta bo tudi trgovina z našimi izdelki, med katerimi bo tudi svež sivkin hidrolat. Poleg izdelkov bomo tudi mi tam z našim znanjem in dobro voljo 😉

Dobrodošli ste vsi posamezniki, ki imate radi sivko, in skupine, ki se odpravljate na izlet v Goriška brda, otroci, najstniki, odrasli in najstarejši.

Sodelovanje na žetvi in ogled žetve sta BREZPLAČNA. Število za sodelovanje na žetvi in delavnici je OMEJENO. Za obisk kmetije in ogled žetve število ni omejeno.

P.s. brez PRESENEČENJ ni žetve 😉

Okviren program:
 9:00-13:00 – žetev
 12:00-19:00 – destilacija
 15:00 – delavnice: pletenje venčkov (plačljiva, potrebna prijava)

VEČ INFORMACIJ SLEDI V PRIHAJAJOČIH TEDNIH.

Prijave na žetev in delavnice sprejemamo na info@vonjpoletja.si ali preko spletne strani www.vonjpoletja.si – kliknite na vstopnico. Ob prijavi zapišite vaše ime in priimek udeleženca, elektronski poštni naslov in telefonsko številko za obveščanje za žetev in/oz. delavnice.

Lavender harvest is a big summer hug!

Welcome to join us on our lavender harvest in Vedrijan, Goriška Brda, Slovenia. The event will take place on the 10th of July 2021.

You will have the opportunity to visit us and our lavender fields, to take a part in harvesting the lavender, watching the distillation process, competing in speed harvesting and participating in workshops. There will be also activities for children.

Don’t miss the chance to visit our shop and to buy fresh lavender hydrosol. We are more than happy to share our knowledge with you.

P.s. There is always a surprise. 😉

MORE INFOS IN FOLOWING WEEKS!

Signing up for the harvest, workshops, visits: info@vonjpoletja.si

Details

Date:
July 10
Time:
9:00 am - 7:00 pm
View Event Website

Venue

Vonj poletja – Kmetija iz Goriških brd
Vedrijan 9
Brda, SI
+ Google Map

Photos, video, and text are provided and published as it’s by each Event Organiser.

MoveToSlovenia.eu is not liable for any errors, financial loss, or damages of any kind that may result from the use of, or reliance on, the information herein, and/or on this events pages.

%d bloggers like this: