Do You organize events and would you like to post them on MoveToSlovenia.eu for free?  Contact us

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Wings for Life

May 9 @ 1:00 pm - 11:45 pm

𝟵. 𝗺𝗮𝗷𝗮 𝗼𝗯 𝟭𝟯.𝟬𝟬 𝘁𝗲𝗰̌𝗲𝗺𝗼 𝘇𝗮 𝘁𝗶𝘀𝘁𝗲, 𝗸𝗶 𝗻𝗲 𝗺𝗼𝗿𝗲𝗷𝗼!

🤕 Ravno ta trenutek – medtem, ko to berete – je nekdo doživel poškodbo hrbtenjače in bo paraliziran. To pomeni: brez občutka v nogah in, v najslabšem primeru, brez občutka v rokah ali dlaneh. Imobilnost. Nenehna odvisnost od pomoči drugih.

🏃🏼Dobrodelna fundacija 𝗪𝗶𝗻𝗴𝘀 𝗳𝗼𝗿 𝗟𝗶𝗳𝗲 podpira vrhunske raziskave po vsem svetu katerih končni cilj je 𝗼𝗱𝗸𝗿𝗶𝘁𝗷𝗲 𝘇𝗱𝗿𝗮𝘃𝗶𝗹𝗮 𝘇𝗮 𝗽𝗼𝘀̌𝗸𝗼𝗱𝗯𝗼 𝗵𝗿𝗯𝘁𝗲𝗻𝗷𝗮𝗰̌𝗲. Z udeležbo na teku Wings for Life World Run prispevate k končnemu cilju in vlivate upanje vsem poškodovanim, saj je 100 odstotkov vaših štartnin in donacij namenjenih raziskavam poškodbe hrbtenjače.

💪🏼Na Wings for Life World Run vsi udeleženci štartajo ob natanko istem času, po vsem svetu. Ni pomembno, ali ste poklicni športnik, ljubitelj teka ali popolni začetnik. Ciljne črte ni.

ℹ️𝗦𝘁𝗮𝗿𝘁𝗻𝗶𝗻𝗮 znaša 𝟭𝟱€ na osebo.

👉Letošnje leto tek poteka s pomočjo aplikacije, kjer bo tekače lovil virtualni avtomobil, v kolikor pa bodo razmere dopuščale, bomo poskušali organizirati skupinski tek za prijavljene iz Fakultete za Farmacijo oziroma tek v manjših skupinah po regijah

ℹ️Na tek se lahko 𝗽𝗿𝗶𝗷𝗮𝘃𝗶𝘁𝗲 na naslednji povezavi: https://www.wingsforlifeworldrun.com/sl

‼️Vse, ki se boste na tek prijavili, pa prosimo, da izpolnite tudi naslednji 𝗼𝗯𝗿𝗮𝘇𝗲𝗰, saj bomo v kolikor bodo razmere to dopuščale poskušali organizirati 𝘀𝗸𝘂𝗽𝗶𝗻𝘀𝗸𝗶 𝘁𝗲𝗸 𝘇𝗮 𝗽𝗿𝗶𝗷𝗮𝘃𝗹𝗷𝗲𝗻𝗲 𝗶𝘇 𝗙𝗮𝗸𝘂𝗹𝘁𝗲𝘁𝗲 𝘇𝗮 𝗙𝗮𝗿𝗺𝗮𝗰𝗶𝗷𝗼, in v kolikor boste želeli tudi 𝘀𝗸𝘂𝗽𝗶𝗻𝘀𝗸𝗼 𝗺𝗮𝗷𝗶𝗰𝗼. Za potrebe organizacije, bomo ustvarili Facebook skupino. Obrazec je na voljo na naslednji povezavi: https://forms.gle/SxQHoiXSF16fHrfR8

ℹ️Študentom Fakultete za farmacijo, ki se boste udeležili teka, bo prof. Videmšek priznal določeno število obiskov pri športni vzgoji.

😇V kolikor se teka ne morete udeležiti, lahko organizaciji še vedno pomagate z 𝗱𝗼𝗻𝗮𝗰𝗶𝗷𝗼 na: https://www.wingsforlife.com/en/

Details

Date:
May 9
Time:
1:00 pm - 11:45 pm
View Event Website

Venue

Slovenia
Ljubljana, SI + Google Map

Photos, video, and text are provided and published as it’s by each Event Organiser.

MoveToSlovenia.eu is not liable for any errors, financial loss, or damages of any kind that may result from the use of, or reliance on, the information herein, and/or on this events pages.

shares
%d bloggers like this: