Do You organize events and would you like to post them on MoveToSlovenia.eu for free?  Contact us

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Vikend za dušo: hormoni in pomlajevanje

April 16 @ 5:30 pm - April 18 @ 1:00 pm

Tokratni vikend za dušo je namenjen izključno ženskam. 🌹

Tema tokratnega druženja bo celično pomlajevanje, globoka sprostitev zagotavljanje počitka in hitre regeneracije, autofagija, hormonskega ravnovesja in nasploh umestitev tega znanja v vsakdanje življenje.

🌹 Vsaka ženska bi bila rada lepa. A to lepo odžira stres vsakdanjih obveznosti, pričakovanj v službi, s strani moža, družine. Na tokratnem vikendu za dušo bomo pozornost posvetili praktičnemu znanju, ki ženski omogoča, da bolj spoštuje, ceni sebe in optimalno izkoristi nekaj minut dnevno, ki si jih nameni zato, ker se ima rada.

Dejstvo je, da je že nekaj minut, ki jih pravilno koristi le zase, naredi veliko!

Pomladi njeno telo, ga regenerira in to se pozna ne le na fizičnem telesu (lepša koža, manj gub, vitko in gibko telo), temveč tudi na počutju in posledično v odnosih.

Stres nas naredi zadirčne, nejevoljne in prepirljive, a obstajajo triki, kako ga znižamo, kako uravnovesimo svoje hormone in začnemo živeti tako, da bolje poskrbimo zase, saj le tako tudi bolje in brezpogojno poskrbimo za tiste, ki so v našem življenju.

Izčrpanost, utrujenost od vsega, kar se nam dogaja je lahko preteklost, saj se bomo na vikendu za dušo naučile poskrbeti zase na način, da bomo nadgradile sebe in posledično bomo bolj uspešne tudi na vseh ostalih področjih v življenju!

🌹 Vikend za dušo je namenjen ženskam in bo sestavljen iz praktičnega in teoretičnega dela.

🧘‍♀️ Za globoko sprostitev pa ne bomo poskrbeli samo z izvajanjem različnih tehnik, zvočnih kopeli, temveč sam kraj, kjer je izjemna energija najmočnejših energijskih točk močno prisotna in že sama po sebi blagodejno vpliva na človeka.

CENA: 277€

PRIJAVA: 02 6200 230 ali dogodki@klepetobkavi.si

👉 Več informacij pa najdete na naši spletni strani:
https://klepetobkavi.si/dogodki/podrobnosti/vikend-za-duso-hormoni-in-pomlajevanje-na-pokljuki.html

Details

Start:
April 16 @ 5:30 pm
End:
April 18 @ 1:00 pm
View Event Website

Venue

Šport hotel Pokljuka
Goreljek 103
Zgornje Gorje, 4260 SI
+ Google Map

Photos, video, and text are provided and published as it’s by each Event Organiser.

MoveToSlovenia.eu is not liable for any errors, financial loss, or damages of any kind that may result from the use of, or reliance on, the information herein, and/or on this events pages.

shares
%d bloggers like this: