Do You organize events and would you like to post them on MoveToSlovenia.eu for free?  Contact us

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Šport11 gre na bajk! MTB Tura

September 4 @ 8:45 am

Šport 11 in SmallFriday vodene ture so v polnem zamahu! Tretja v seriji dogodkov bo vodena MTB tura s profesionalnimi gorsko kolesarskimi vodniki skupnosti SmallFriday, ki vas bodo popeljali preko prelepih gorskih stezic v okolici planine Prevala s pogledi na pobočja Begunjščice.

Natančneje; Krožna kolesarska pot bo potekala od Begunj do slikovite planine Prevala, od koder se bomo vrnili na planino Planinca. Pot nas bo popeljala še do Poljške planine, kjer bo tudi začetek zabavnega spusta proti izhodišču podviga – Begunjam.
V razgledih bomo skupno uživali 5 ur in medtem premagali 1100 višinskih metrov ter 22km. Zahtevnost ture je 4/5.

KJE?
Parkirišče v Krpinu ob Begunjah na Gorenjskem.

KDAJ?
V soboto 4.9. se zberemo ob 8:45. Štartamo s pregledom koles in ob 9h odpedaliramo proti Dragi.

KDO?
Turo bodo vodili izkušeni turno kolesarski vodniki in učitelji gorskega kolesarstva, ki so se združili pod imenom SmallFriday.

KAJ POTREBUJEŠ?
Brezhibno gorsko kolo z sprednjim in zadnjim vzmetenjem ter profiliranimi gumami, rezervna zračnica, tlačilka, mini orodje za kolo, čelada, kolenčniki, komolčniki (po lastni presoji), okrepčilo, pijača.

KJE SE PRIJAVIM?
-> https://cutt.ly/xWjbtnz
Udeležba na MTB turi je za naše stranke, ki so v zadnjem letu kupile kolo brezplačna. Za vse ostale je cena 15,00€. Po prijavi prejmete na navedeni elektronski naslov predračun s podatki za plačilo
/ Prijave so obvezne! /

Details

Date:
September 4
Time:
8:45 am
https://www.facebook.com/events/914070149517310

Photos, video, and text are provided and published as it’s by each Event Organiser.

MoveToSlovenia.eu is not liable for any errors, financial loss, or damages of any kind that may result from the use of, or reliance on, the information herein, and/or on this events pages.

%d bloggers like this: