Do You organize events and would you like to post them on MoveToSlovenia.eu for free?  Contact us

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Po ferati na Gradiško Turo

April 5 @ 9:00 am

NAŠ PRVI LETOŠNJI DOGODEK bo na velikonočni ponedeljek, 5. 4., ko smo frej – GRADIŠKA TURA V VIPAVI PO FURLANOVI ali OTMARJEVI FERATI

Res se že dolgo nismo videli, zato z največjim veseljem napovedujemo prvi dogodek. 😀

Začeli bomo s ferato, potem pa planiramo še različne druge dogodke – rolanje, kolesarjenje, pohodi … in verjamemo, da bo tudi letos vsak našel nekaj, kar mu je kul in to rad počne z nami, ekipo ROLANJE.EU.

Vsak dan pridno spremljamo ukrepe, od katerih je potem odvisna izvedba naših dogodkov, in glede na trenutno situacijo bi za ogrevanje na začetku sezone izpeljali Gradiško Turo po nekoliko lažji Furlanovi ferati (B). Kdor pa bo želel, bo lahko nadaljeval vse do vrha po Otmarjevi ferati (C), ki je zahtevnejša in morda v večji užitek vsem izkušenim ljubiteljem ferat.

👉 PRIJAVE:
Število ljudi v skupini je omejeno na 10 oseb. Prijave zbiramo prek obrazca na spletni povezavi: https://forms.gle/DaqRbZasYfzruFP99.

👉 ZBIRNO MESTO:
Ob 9.00 je odhod s parkirišča na Dolgem mostu na Viču (LJ).

👉 OPREMA:
Opremo si bo možno izposoditi – 5 € na posamezen izposojeni kos opreme – po uspešni prijavi se javite kar v zasebna sporočila na našem FB profilu. Obvezno boste potrebovali: čelado, plezalni pas, samovarovalni komplet, primerne pohodne čevlje in oblačila.

👉 PLAN:
Kdor še ni slišal za omenjeni ferati, si lahko o njiju več prebere na https://bit.ly/3chj35r in na https://bit.ly/3lLczyL.

Preden se bomo podali med skale, bomo ponovili tudi znanje, od viška glava ne boli, tako da bo na dogodku izveden tudi kratek tečaj varnega gibanja po feratah.

Potem, ko se bomo lepo premigali, lahko skupaj skočimo še do Ferrarijevega vrta v Štanjelu ali do kraškega naravnega mostu Otliško okno. V obeh primerih boste lahko naredili še kakšno ful fletno fotografijo za vaš Instagram profil. 😉

V planu je, da velikonočni ponedeljek, ko bomo vsi frej, izkoristimo na svežem luftu, da se premigamo, uživamo in da potem lažje pojemo kosilo. 😀 Komur se bo pa mudilo na družinsko velikonočno druženje, bo lahko pravočasno ujel tudi popoldansko domače razvajanje s potico, šunko in pirhi.

👉 VSTOPNINA: dobra volja 😀

👉 ČLANARINA: časti Blaž … 😃 ne, sej ne … 15 eur, če je še nisi poravnal za letošnje leto

Rezervirajte si datum.
Smo na liniji.
ekipa ROLANJE.EU

Details

Date:
April 5
Time:
9:00 am
View Event Website

Photos, video, and text are provided and published as it’s by each Event Organiser.

MoveToSlovenia.eu is not liable for any errors, financial loss, or damages of any kind that may result from the use of, or reliance on, the information herein, and/or on this events pages.

%d bloggers like this: