Do You organize events and would you like to post them on MoveToSlovenia.eu for free?  Contact us

Loading Events

« All Events

Otvoritev sezone 2021 :: Rolanje Bohinjska Bistrica-Bohinj

June 12 @ 10:45 am

OTVORITEV SOZONE Z ROLANJE.EU – Bohinj, prihajamo!

Dragi naši roleraši in vsi ljubitelji rolanja. Nas že pošteno srbijo koleščki in zato z velikim navdušenjem najavljamo otvoritev sezone rolanja z ekipo Rolanje.eu.

Prijave zbiramo prek obrazca: https://forms.gle/rPjbC7LaVyXo5oYQA

Pot od Bohinjske Bistrice do Bohinja je ena izmed krajših poti v našem koledarju rolanj. Pot, ki nas bo napolnila s svežim zrakom in nam ponudila razgled na vrhove triglavskih vršacev, nas bo vodila po idilični kolesarski stezi od Bohinjske Bistrice do obrežja Bohinjskega jezera. Nazaj rolamo po novi kolesarski poti skozi tunele. Zaradi dolžine poti in nezahtevnega terena je primerna tudi za kondicijsko manj pripravljene roleraše.

Dobrodošli ste vsi, ki imate radi rolanje, dobro družbo, poleg tega pa spoštujete naravo in ostale udeležence v prometu.

Datum: sobota, 12. 6. 2021

Zbor: ob 10.45 pri Campu Danica

Razdalja: cca. 12 km

Težavnost: 2/5

Posebnosti: Zaradi vaše varnosti je na rolanju OBVEZNA uporaba (kolesarske) čelade, uporaba ostalih ščitnikov pa je priporočljiva. Pri jezeru je v planu druženje ob obali Bohinjskega jezera, zato ne pozabite na piknik dekce, frizbije, žoge in seveda hladno (brezalkoholno) pivo. 😉

Med daljšo pavzo lahko najamemo tudi čolne in se zapeljemo po jezeru.

Proti koncu dneva rolamo nazaj po novi kolesarski poti čez tunele do vozil in tako prihranimo pri dragi parkirnini v Bohinju.

Interes lahko pokažete s pritiskom na gumb na FB dogodku “INTERESTED” ali “GOING”. Vendar za potrjeno udeležbo šteje samo opravljena prijava prek obrazca: https://forms.gle/rPjbC7LaVyXo5oYQA

Ker pa želimo organizirati prijetna skupinska rolanja in širiti pozitivno energijo tudi v prihodnosti, se vam za plačilo članarine že v naprej zahvaljujemo. Najboljši ste!

Ekipa Rolanje.eu

Details

Date:
June 12
Time:
10:45 am
View Event Website

Venue

Bohinj Camp Danica
Triglavska ulica 60
Bohinjska Bistrica, 4264 SI
+ Google Map

Photos, video, and text are provided and published as it’s by each Event Organiser.

MoveToSlovenia.eu is not liable for any errors, financial loss, or damages of any kind that may result from the use of, or reliance on, the information herein, and/or on this events pages.

shares
MoveToSlovenia
%d bloggers like this: