Do You organize events and would you like to post them on MoveToSlovenia.eu for free?  Contact us

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Noči na Jazeru: PLIŠ

July 3 @ 8:30 pm

PLIŠ prihaja na Most na Soči! Koncert v sklopu Tminskega poletja bo na sporedu v soboto, 3.julija, ob 20.30 uri na ploščadi pri Vodni Hiši.

• To je PLIŠ.

Nekaj mehkega, prijetnega in toplega je Pliš, glasbena zasedba, ki jo v jedru sestavljata izvrstna vokalistka Aleksandra Ilijevski in navihanec Marko Gregorič na kitari in kontrabasu, pred nekaj leti pa sta plišasta postala še Murat kot beatboxer in Tomaž Gajšt na trobenti in klaviaturah in izdali so prvi album Plošča za dve osebi.
Na radiu sta se lestvic visoko oklepali najprepoznavnejši uspešnici Metulji in Raj. Nase pa med drugim opozarjajo z grmado izjemnih priredb najrazličnejših pesmi ter izvrstnimi preprostimi in učinkovitimi videoposnetki, ki jih na youtubu kar mrgoli pod različnimi imeni.
Pesmi oziroma aranžmaji Pliševega repertoarja se rojevajo iz druženja na vajah, veliko je priredb pop in jazz komadov, nekaj seveda tudi lepih avtorskih komadov, največkrat z glasbo Marka Gregoriča in besedili Roka Vilčnika.
Interpretacije preprosto očarajo s svojo duhovitostjo, lahkotnostjo in iskrenostjo.

• Zasedba:
Aleksandra Ilijevski – vokal
Marko Gregorič – kitara, kontrabas, vokal
Murat – beatbox
Tomaž Gajšt – trobenta, klaviature 🎶


Vabljeni na teraso! V primeru slabega vremena koncert odpade.

Details

Date:
July 3
Time:
8:30 pm
View Event Website

Photos, video, and text are provided and published as it’s by each Event Organiser.

MoveToSlovenia.eu is not liable for any errors, financial loss, or damages of any kind that may result from the use of, or reliance on, the information herein, and/or on this events pages.

%d bloggers like this: