Do You organize events and would you like to post them on MoveToSlovenia.eu for free?  Contact us

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Inkluzijski pohod na planino Razor

June 13 @ 8:45 am

Skupaj v hribe #nevrorazličini #AMA, Gibalno ovirani 👩‍🦽 👩‍🦼 👨🏻‍🦽 gore ⛰ osvajajo in inPlaninci z Gluhi strežejo v planinskih kočah.

Odhod:
– 🚶‍♂️ 👨🏼‍🦯 pohodnikov iz Planine Lom je ob 8:45 in
– 👨‍🦼 👩‍🦽 oseb na vozičkih iz planine Kuk ob 9.15.

Na planino Lom je možen dostop največ s kombi/bus do 20 sedežev, na Planino Kuk pa lahko pridejo samo klasični kombiji in osebni avtomobili.

Iz Planine Lom se odpravimo do Planine Kuk po cesti, ki je betonirana ali pa makadam. Po slabe pol ure pridemo na Planino Kuk, kjer se pridružimo osebam na vozičkih, ki jih pomagamo povleci/potisniti do Planine Razor.
Prvi del ceste (900m) je v večini betoniran, vmes pa je tudi nekaj makadama in je vzpon kar zelo napet. V sedlu se pot poravna. Pot je lep makadam in do zadnjih 200 m pred kočo nezahteven.

Prvih 900m se bodo tudi el. vozički pomagali potiskat.

Pred kočo na planini Razor bomo imeli postanek za uživanje v gorah in razgledu. Lahko boste naročiti tudi v slovenskem znakovnem jeziku, ker bo potekala akcija Gluhi strežejo v planinskih kočah.

Details

Date:
June 13
Time:
8:45 am
View Event Website

Venue

Koča na planini Razor
Tolminske Ravne 15
Tolmin, 5220 SI
+ Google Map

Photos, video, and text are provided and published as it’s by each Event Organiser.

MoveToSlovenia.eu is not liable for any errors, financial loss, or damages of any kind that may result from the use of, or reliance on, the information herein, and/or on this events pages.

shares
%d bloggers like this: