Do You organize events and would you like to post them on MoveToSlovenia.eu for free?  Contact us

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Dihalna telovadba proti stresu

April 15 @ 6:30 pm

“Dihanje je življenje. Če znate dobro dihati, boste na tej zemlji živeli dolgo!” pravi star Sanskrtski pregovor.
Nekje v zadnjem stoletju je sodobni človek počasi prešel iz naravnega stanja dihanja skozi nos na kronično dihanje skozi usta. Ta sprememba (podprta tudi z vse slabšo prehrano) je pripeljala mnogim ljudem cel kup težav: smrčanje, spalno apnejo, astmo, avtoimunske bolezni, alergije, kronično slabo počutje …
Številne današnje študije kažejo na to, da lahko povrnitev polnega, globokega dihanja, pretežno skozi nos, znatno izboljša človekovo zdravje in vsakodnevno psihično počutje.

Obstaja več tehnik, ki pomagajo pri okrepitvi pljuč in ponovni vzpostavitvi nosnega dihanja. Ruska dihalna telovadba (metoda A. Strelnikove, ki jo dopolnjeno z lastnimi izkušnjami uči Manca Izmajlova) velja za tehniko z najhitrejšimi rezultati. Po mnenju Mance in njenih številnih zadovoljnih učencev pa je to tudi tehnika, ki je najbolj zabavna, kratkočasna in jo vsak z lahkoto umesti v 15 – 20 minut svojega vsakdana. Nagrada za to je nepopisna!

Manca Izmajlova bo na webinarju v živo odgovorila na vaša predhodno poslana vprašanja, potem pa bomo skupaj preizkusili nekaj vaj proti različnim tegobam. Po njih se boste zagotovo počutili prenovljeni in polni energije! Namenjene so tudi sprostitvi, izboljšanju fokusa in kasneje jih boste lahko tudi sami uporabili kot hitro pomoč pri stresnih situacijah.

Udeležba je brezplačna, prijava ni potrebna, eden od udeležencev pa bo v žrebu prejel brezplačni 20-dnevni spletni tečaj Ruske dihalne telovadbe z Manco Izmajlovo. Več o tem pa v kratkem …

Še so dobri časi za nove rutine! Hvala zavarovalnici Vita, da nam le te omogočite.

@VitaZivljenjska

Details

Date:
April 15
Time:
6:30 pm
View Event Website

Photos, video, and text are provided and published as it’s by each Event Organiser.

MoveToSlovenia.eu is not liable for any errors, financial loss, or damages of any kind that may result from the use of, or reliance on, the information herein, and/or on this events pages.

shares
%d bloggers like this: