Do You organize events and would you like to post them on MoveToSlovenia.eu for free?  Contact us

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Brain gym za otroke s posebnimi potrebami

May 8 @ 9:00 am - 5:00 pm

Seminar (32 ur) bo potekal v dveh vikendih v maju, obakrat v soboto in nedeljo od 9.-17. ure.
Datumi seminarja: 8.- 9. 5. in 22. – 23. 5. 2021
Seminar je namenjen odkrivanju bogastva v vsakomur in iskanje poti za naravno učenje vseh posameznikov z najrazličnejšimi sposobnostmi. Naučimo se natančnega opazovanja drže in gibanja in na podlagi tega oblikovati program, ki postavi/utrdi temelje za učenje in odpre nove poti. Seminar vsebinsko zajame Gradnike gibanja in Brain Gym 101, vendar ju preplete in edinstveno uporabi v enostavnih postopkih, igri in zabavnih aktivnostih, ki jih lahko uporabimo z otroci na različnih razvojnih stopnjah.
Del seminarja je tudi konkretno delo z otrokom, ki nas obišče.
Predznanje ni potrebno. Na seminarju prejmete obsežen priročnik v slovenskem jeziku, po aktivni udeležbi pa originalen certifikat in potrdilo o udeležbi na 32-urnem izobraževanju.
Seminar je del izobraževanja na prvi stopnji v licenčnem programu Brain Gym in pogoj za pridobitev licence za učitelja in svetovalca v sistemu Učenje z gibanjem (Movement Based Learning).

Intenziven seminar bomo izvedli v majhni skupini. Izvajala ga bom Mojca Vilfan.

Details

Date:
May 8
Time:
9:00 am - 5:00 pm
View Event Website

Photos, video, and text are provided and published as it’s by each Event Organiser.

MoveToSlovenia.eu is not liable for any errors, financial loss, or damages of any kind that may result from the use of, or reliance on, the information herein, and/or on this events pages.

shares
%d bloggers like this: