Do You organize events and would you like to post them on MoveToSlovenia.eu for free?  Contact us

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

BOOM: Kranjska Gora

July 25 @ 4:00 pm - July 31 @ 10:00 am

Izza ekranov se selimo v naravo. Nič več ZOOMov, le druženje s sovrstniki v živo. BOOM počitnice bodo dobile novo preobleko, vseeno pa bo zelena nit ostala ista – počitnice za najstnike, ki si želijo druženja z vrstniki, športa, glasbe, sonca, plesa in novih doživetij 🙂 Kot vedno, bomo poskrbeli za varnost in se imeli noro lepo. Posebnost BOOM počitnic so daljši večeri ob ognju in zvokih kitare, več pogovornih najstniških tem, delavnic povezanih s preživetjem v naravi, kakovostno preživljanje prostega časa, šport, zdrav način življenja… in predvsem dobra družba vrstnikov in vzgojiteljev, ki razumejo.

Posebnost tega tabora, bo poleg zabave med vrstniki v naravi spodbuja samostojnost, odraščanje, tudi to, da tabor poteka v angleškem jeziku. Prilagojen bo različnim stopnjam znanja angleškega jezika.

Na programu bo polno skupinskih dogodivščin: najstniško ustvarjanje (zapestnice, ovitki za telefon, šivanje peresnic itd.), preživetje v naravi (postavljane ognja, poligoni v naravi, piknik na travi itd.), skupinske igre (olimpijske igre, zabavne socialne igre, strateške igre itd.), delavnice fotografiranja in snemanja filmčkov, športne igre in dejavnosti in še marsikaj…

PRIJAVA IN VEČ INFORMACIJ: https://www.zpmmoste.net/boom-pocitnice/

Details

Start:
July 25 @ 4:00 pm
End:
July 31 @ 10:00 am
View Event Website

Venue

Kranjska Gora, Počitniški dom Vila Šumica
Vršiška cesta 73
Kranjska Gora, 4280 SI
+ Google Map

Photos, video, and text are provided and published as it’s by each Event Organiser.

MoveToSlovenia.eu is not liable for any errors, financial loss, or damages of any kind that may result from the use of, or reliance on, the information herein, and/or on this events pages.

%d bloggers like this: