Do You organize events and would you like to post them on MoveToSlovenia.eu for free?  Contact us

Loading Events

« All Events

4. Spletna FuTuristica: “Turistične nastanitve: izzivi in bodoče perspektive”

May 25 @ 5:00 pm

UP FTŠ Turistica je v letu 2020 dopolnila 25 let delovanja na področju raziskovanja, razvoja in izobraževanja v turizmu. Četrt stoletja obstoja kot vodilna turistično izobraževalna institucija v slovenskem prostoru bomo obeležili z izvedbo projekta 5X5 Turistica (5 spletnih dogodkov – FuTuristic), kjer bo 5 izbranih Alumnov fakultete spregovorilo o prihodnosti trajnostnega razvoja turizma. Vsebine spletnih FuTuristic bodo vezane na področja trajnostnega razvoja destinacij, trendov v hotelirstvu, ustvarjanju turističnih doživetij, organizaciji prireditev, marketinga in medijev ter pomenu mednarodnega povezovanja za razvoj znanja za potrebe turizma.

Četrta Futuristica z naslovom “Turistične nastanitve: izzivi in bodoče perspektive” bo na sporedu v torek, 25. maja 2021.

Gostili bomo pet članov Alumni kluba UP FTŠ, s katerimi se bomo pogovarjali o izzivih in bodočih perspektivah nastanitvenega sektorja v Sloveniji in v mednarodnem prostoru. Naši govorci so dolgoletni vodstveni delavci in sooblikovalci trendov na področju nastanitev v Sloveniji in v mednarodnem prostoru. Z njimi se bomo pogovarjali o dilemah organizacije poslovnih procesov, vpeljavi mednarodnih standardov poslovanja in izvajanja storitev v slovenski prostor in njihovem pomenu, zagovarjanju strokovnih rešitev razvoja nastanitev in novih trendih, ki jih je še bolj izpostavila zdravstvena kriza v 2020, predvsem o potrebi po večji digitalizaciji in optimizaciji procesov ter posledicah le-te na kakovost izvajanja storitev. Poseben poudarek bomo dali procesu oblikovanja njihovega strokovnega razmišljanja v času študija in kasnejšemu sodelovanju s strokovnjaki s Turistice.

Details

Date:
May 25
Time:
5:00 pm
View Event Website

Venue

UP Fakulteta za turistične študije Turistica
Obala 11a
Portoroz, 6320 SI
+ Google Map

Photos, video, and text are provided and published as it’s by each Event Organiser.

MoveToSlovenia.eu is not liable for any errors, financial loss, or damages of any kind that may result from the use of, or reliance on, the information herein, and/or on this events pages.

shares
MoveToSlovenia
%d bloggers like this: