Do You organize events and would you like to post them on MoveToSlovenia.eu for free?  Contact us

Loading Events

« All Events

100 km rolanja v enem dnevu

September 18 @ 8:30 am

100 KM ROLANJA V ENEM DNEVU. Sprejmeš izziv? 😀

100 km ali ultra 100 km – gre za tradicionalno in še vedno edinstveno rolanje po 100 km dolgi trasi v enem dnevu. 100 km rolanja ni le edinstvena športna izkušnja, ampak tudi preizkušnja samega sebe, kjer nisi časovno omejen, soočiti pa se moraš s svojim pogumom ter fizičnimi in psihičnimi sposobnostmi.

Dogodek je tudi letos namenjen samo članom športnega društva ROLANJE.EU. Držali se bomo vseh aktualnih predpisov za covid-19, četudi to pomeni, da rolamo z 1 km medsebojne razdalje. 😀 Morda pa v najbolj skrajnem primeru celo prek spleta vsak v svoji občini. 😀

🔥 KDAJ: sobota, 18. 9. 2021 ob 8.30

🔥 KJE SE ZBEREMO IN ŠTARTAMO: 8. 30, kolesarsko počivališče Sonček v Mojstrani

🔥 PREDVIDEN ČAS ROLANJA: 100 km oziroma ca. 8 ur

🔥 TRASA: Trasa poteka po dobro poznani in eni izmed najlepših in najbolj varnih rolerskih poti pri nas. Za ogrevanje bomo prvih 10 km rolali v rahel klanec proti Kranjski Gori, nadaljevali mimo Rateč do slovensko-italijanske meje, nato pa nas bo pot vodila v Italijo skozi Trbiž do mesta, kjer bo ura pokazala 50 km. Po kratki pavzi sledi povratek po isti poti do izhodišča. Zadnjih 20 km predstavlja prijeten spust, ki ga zagotovo že vsi komaj čakamo!

🔥 OPREMA: Med rolanjem je OBVEZNA uporaba čelade, ostali ščitniki pa so zelo priporočljivi, še posebej za zapestje. Vsak roleraš naj ima s seboj 1 l tekočine in športno oziroma dovolj kalorično hrano, da ne bo zmanjkalo energije.

Tisti, ki prerolajo 100 km v celoti, dobijo tudi unikatno izdelano medaljo v čast in večni spomin.

Po dogodku je predvideno tudi prijetno druženje nekje ob vodi z možnostjo piknika, zato priporočamo topla oblačila in obutev, piknik dekce, podloge za ležanje, napihljive blazine, kopalke itd.

Rezervirajte si datum! 🙂 🔥🤸‍♀

Details

Date:
September 18
Time:
8:30 am
View Event Website

Photos, video, and text are provided and published as it’s by each Event Organiser.

MoveToSlovenia.eu is not liable for any errors, financial loss, or damages of any kind that may result from the use of, or reliance on, the information herein, and/or on this events pages.

%d bloggers like this: